090326-bmw-m3-csl-loaded

Kenneth Tonef tabbade sig – kraschade BMW M3 CSL Loaded

Kenneth Tonef på Motorjournalen fick den fantastiska möjligheten att köra världens snabbaste BMW, nämligen Anders Franssons M3 CSL Loaded som Richard Göransson 2007 körde runt Ringen i rekordfart. Kenneths körning gick sådär!

Egentligen är det inte mycket att skriva om, det är sådant här som kan hända när man pressar bilar runt banan. Det komiska i det hela är Motorjournalens Kenneth Tonefs sista ord innan kraschen. Se filmen nedan.

Det tråkiga är att ägaren Anders Fransson har lagt ner nästan fem års jobb på bilen och så förstörs mycket av det under några korta sekunder.

Tyvärr har filmen med hela kraschen tagits bort på YouTube. I stället kan du se lite mer om kraschen via länken till aftonbladet.se under filmen.

Missa inte heller att se Richard Göransson supervarv runt Nürburgring i Loaded från den 5 november 2007. Klicka på länken nedan.

Läs mer

Extern länk

Kraschen på aftonbladet.se

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!