070223_ceed_cabrio

Kia cee´d blir av med taket!

Golfklassutmanaren Kia cee´d visar upp en ny sida av sig själv på Genèvesalongen och blir cabriolet med sufflet. Namnet ändras samtidigt till ex_cee´d cabrio concept.

Kia ex_cee´d cabrio concept är just bara en konceptbil men med tanke på tidigare versioner av cee´d är den garanterat inte långt i från den färdiga bilen. Dock finns det detaljer som skiljer sig en del från de redan färdiga versionerna av cee´d och därför tror vi att de endast kommer att finnas på konceptet.

Den mest uppenbara skillnaden är fälgarna. 19-tums kromfälgar är snyggt och häftigt på ett koncept men de kommer nog inte med till produktionsbilen. Fronten är också något ändrad och har fått kromdetaljer och längs med sidan löper kromlister. 

Utöver den lilla stylingen är det en i stort sett färdig Kia cee´d cabriolet som kommer stå i Kias monter på Genèvesalongen från och med den 6 mars.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!