Kia koncept Genève

Kia visar Juke-rival i Genève

Det verkar som att även Kia har planer för en liten crossover. Här är de första bilderna på en konceptbil som ska visas på bilsalongen i Genève och Kia tycks ha siktet inställt på Nissan Juke.

Trots, eller tack vare, sitt utseende har Juke blivit en stor framgång för Nissan och den är på väg att få flera nya konkurrenter. Nu tycks även Kia gå i små suv/crossovertankar. På den stora bilsalongen i Genève i mars ska de visa upp en hittills icke namngiven konceptbil och här är de första bilderna.

 Av de få och något otydliga bilderna att döma har designavdelningen spelat ut hela sitt register och enligt Kia själva har de skapat en ”busig men vänlig front”. Förutom att vara en föraning om en kommande liten crossovermodell kan konceptbilen ge en hint om hur nästa Sportage kommer att se ut när det är dags för lansering 2015.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!