Koenigsegg blir serie om nio delar på YouTube

YouTube-programmet Drive kommer med start 8 januari att sända nio avsnitt av ”Inside Koenigsegg”, en serie där vi får följa med bakom kulisserna hos supersportbilstillverkaren från Ängelholm.

Koenigsegg bygger supersportbil av rang, supersportbilar som uppskattas i världens alla hörn, supersportbilar som är på nästan var mans läppar eller åtminstone i var och varannans drömmar.  Nu ska vi få ta del av Koenigsegg ur ett djupare perspektiv. Vi ska få följa med in i de djupaste gömmorna på fabriken där tidigare flygflottiljen F10 låg utanför skånska Ängelholm. Det är populära onlinebilprogrammet Drive på YouTube som tar oss med i nio avsnitt på youtube.com/drive. Så för den som älskar bilar i allmänhet och Koenigsegg i synnerhet är programmet förmodligen något som inte ska missas.  8 januari går första avsnittet av ”Inside Koenigsegg”. Nedan kan du se den teaser som Drive nyligen lagt upp på YouTube samt ett halvtimmelångt klipp publicerat i somras där vi får fin insyn hos Koenigsegg.

Teaser

30 minuter Koenigsegg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!