Koenigsegg One:1 svischar förbi i hög fart – nytt hastighetsrekord!?

Koenigsegg säger att de ska visa upp något i morgon, onsdag. Vad det är vet vi inte, men sannolikt är det inget nytt i bilväg, även om det kan se ut så. Vi tror det handlar om en ny rekordkörning.

På sin Facebook-sida har Koenigsegg i dag slängt upp en fyra sekunder lång film (se nedan) där vi får höra ett ljuvligt motorljud närma sig, passera och avta. För en tiondels sekund lyckas vi även skymta en bil. Vad för bil vet vi inte, men till färgen ser det ut att vara superladdhybriden Regera som har över 1 500 hästkrafter och 2 000 newtonmeter.

Även den höga bakvingen får oss att slå fast att det rör sig om Regera, även om baken ser lite väl hög ut. Det lär dock vara de dåliga ”pausbilderna” i hög hastighet som gör att bilen ser förvrängd ut.

Men vad är det Koenigsegg ska visa i morgon då? Troligtvis någon form av nytt rekord. Kanske nya rekordtider för 0-300-0 km/h. Koenigsegg har ju som bekant redan det rekordet, och flera andra, med Agera R.

Vi har, för att ni ska ha en chans att se, plockat ut tre bilder från filmen som visar bilen, om än väldigt suddigt. Bilderna finner ni nedan, under filmen.

UPPDATERING

Efter att denna artikel publicerades har Koenigsegg berättat att det inte är Regera utan är One:1 som syns i filmen. Vårt yrande om färg och bakvinge var alltså helt uppåt väggarna.

Coming tomorrow....... ;-)#koenigsegg #zerotowhat #practicemakesperfectPosted by Koenigsegg Automotive AB on den 15 juni 2015

// 

Coming tomorrow....... ;-)#koenigsegg #zerotowhat #practicemakesperfectPosted by Koenigsegg Automotive AB on den 15 juni 2015

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!