110521-bilfestival tvlive

Kom på bilfestival i dag!

Lördag och söndag 21-22 maj befinner sig Teknikens Världs redaktion på Marieholms Bruk i Småland. Där har vi stor bilfestival för alla som vill komma. Massor av gamla och nya bilar att titta på, ställa ut egen bil och hisnande färder i älgtestet.

Solsken blandat med ett par moln, bättre kan det inte bli. Teknikens Världs stora bilfestival, en del av vårt nya koncept Teknikens Värld LIVE, pågår i dagarna två på Marieholms Bruk mitt i hjärtat av Småland. Hittar du till High Chaparral (vilket alla gör) så hittar du också hit till helgens stora event för hela familjen och alla bilintresserade. Se karta här.

Många bilar står utställda i den vackra miljön med gammalt anrik bruk i anslutning där du kan få se en gammal stångjärnshammare i aktion. Bilarna på plats är både gamla och nya, och flera av de förstnämnda ska säljas på auktion under söndagen. Många har även kommit med sina egna snygga, tuffa och gamla bilar – allt från gamla Fiat, Lancia, Volvo och Saab till amerikanska klassiker.

Kom hit och prata bilar med likasinnade eller få mekartips från proffset Anders Jacobsson som är på plats.

Många aktiviteter på plats

Det finns mycket att göra på bilfestivalen, förutom att titta på bilar. Häng med i älgtestet, en hissnande men rolig tur (se det på film här), åk båt på kanalen som ligger bredvid utställningsområdet, biltipspromenad, liveband, trampbilar för de små, mat för den hungrige och mycket, mycket mer.

Få din bil proffsfotograferad

Teknikens Världs fotografer är på plats och plåtar gärna din bil. Fotograferingen sker på det gamla och vackra bruket. Bättre bilder kan du inte få på din bil!

Festen fortsätter i kväll

På lördagskvällen, närmare bestämt klockan 20.30, drar välkända Starboys i gång sin show på scenen. Därefter är det dans till Michael Bächs band.

På Teknikens Världs bilfestival finns alltså något för alla. Kom hit i dag eller i morgon. Hela programmet kan du läsa här.

Välkommen!

Hitta hit

Klicka för karta (nytt fönster)

Webb-tv

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!