091027-solex-moped-salu

Köp vår Solex!

Lägg ett bud på vår sommarmoped och bli lika cool som Steve McQueen och Brigitte Bardot!

Sommaren är till ända och våra tre sommarskott har hittat nya ägare. Nja, det är inte riktigt hela sanningen. Kvar i redaktionsgaraget står den Fule - vår Solex från 1984. Den Onde och den Gode, vår Puch Dakota och Monarped, fick snabba bud. Synd, för Solexen är en högst originell mackapär och är i skrivande stund den enda av våra tre sommarmopeder som rullar.

Villl du bli lika cool som Steve McQueen och Brigitte Bardot? Vill du äga ett stycke fransk ingenjörskonst och samtidigt glida förbi vägtullar och begränsa besöken på bensinmacken? Köp vår Solex. Lägg ett bud före den 2 november klockan 11.00. Utropspriset är 1 000 kronor.

Det vinnande budet blev 4 930 kronor.

Aktuellt högsta bud uppdateras minst två gånger per dag (11.00 och 17.00 som fasta tidpunkter) tills dess att budgivningen avslutas måndagen den 2 november klockan 11.00.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!