Kvinna dödad av BMW:s cabriolet

Kvinna dödad av BMW:s cabriolet

En kvinna har dött efter att hon vikts in under cabrioleten på den BMW hon städade, skriver belgiska De Standaard.

Den 62-åriga städerskan skulle städa sin arbetsgivares BMW cab i belgiska Lokeren när den vikbara plåtcabrioleten började fällas upp. Kvinnan fastnade då med halsen som krossades under cabrioleten och hon dog på garageuppfarten till följd av sina skador trots att ambulanspersonal kallats till platsen.

Omständigheterna kring hur taket kom att fällas var på fredagseftermiddagen inte klart, men om taket började fällas av sig själv kommer antagligen en stämning modell större ligga på BMW:s skrivbord inom en snar framtid.

På BMW Sverige känner man inte till att något liknande har hänt i Sverige.

– Jag har inte hört någonting alls om det här fallet, så det är svårt för mig att säga något om det, säger BMW Sveriges presschef Michael De Geer till teknikensvarld.se.

Uppdatering 13 september 09:05

Kvinnan i artikeln klämdes inte fast av en plåtcabriolet utan en av tyg, enligt nya uppgifter till Teknikens Värld. Bilen i fråga var en BMW 6-serie cabriolet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!