070516_lamborghini_frimaerke

Lamborghini blir frimärke

Den italienska posten ger ut ett nytt frimärke. På detta ser vi Lamborghinis gyllene tjur mot svart bakgrund, samma symbol som satt på klassiska modellen Miura som tillverkades mellan 1966 och 1973.

Att italienska posten ger ut ett frimärke med Lamborghini har att göra med att de avser att producera en hel serie frimärken med prominenta italienska produkter. Man kan väl tänka sig att Lamborghinis granne från Maranello också dyker upp. Till en början kommer frimärket, idag värt cirka åtta kronor (0,85 euro), bara att säljas i Lamborghinis hemstad Sant´Agata Bolognese. Senare kommer det dock att bli tillgängligt över hela Italien. Ser du frimärket i Italien? Skicka ett vykort med detta påklistrat till Teknikens Värld, 105 44 Stockholm, Sverige. Skriv ditt namn och adress. Avsändaren av det första vykortet med Lamborghinis frimärke på som anländer vår redaktion vinner ett exemplar av Alla Bilar 2007.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!