060928_gallardo

Lamborghini Gallardo Nera – en skönhet i svart

Lamborghini Gallardo är en bra och i mångas ögon väldigt snygg bil. Nu kommer en specialversion av denna otroliga sportvagn, helt i svart och med tilläggsnamnet Nera.

Har du ett brinnande bilintresse, en förkärlek för Lamborghini och onödigt mycket pengar? Då kanske en Lamborghini Gallardo Nera är något för dig. 185 stycken kommer tillverkas så det lär inte vara det lättaste att få tag i en. Men det är inte 185 likadana bilar. Lamborghini har ett nytt utvecklingsprogram de kallar ”ad personam” och det går helt enkelt ut på att göra varje bil unik.

Ad personam är ganska enkelt. Det innebär att du får otroligt många valmöjligheter när du beställer din bil, så som klädsel, lack och andra detaljer så din bil kan bli helt unik.

Färgen svart är dock något som du har svårt att bli av med på din Gallardo Nera. Sidospeglar, bakspoiler, dörrlister, bakre karossdelar och utvalda frontpaneler lackas i mattsvart.

I övrigt är det ingen större skillnad mot en vanlig Gallardo. Det är just färgen och de oändliga valmöjligheterna som gör Gallardo Nera till en speciell bil, ja förutom att det är en Lamborghini då. Men det är fortfarande en V10 på 5-liter som ger 520 hästar och går 0-100 på 3,5 sekunder.

Pris och premiärdatum är inte angett men de som är intresserade lär få reda på det ändå.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!