Lamborghini Huracán LP 610-4 Foto: CarPix

Lamborghini Huracán – lyssna på de 610 hästarna!

En V10-motor på 5,2 liter, 610 hästkrafter och 560 newtonmeter. Så här låter den när den sätter fart på Lamborghini Huracán bland skräpiga amerikanska gator.

Lamborghini Gallardos hett efterlängtade efterträdare Huracán presenterades dagarna innan jul förra året. Så sent som för bara några dagar sedan kunde vi visa upp de första riktiga bilderna på Huracán i en orange kulör som vi inte tidigare sett (grått, vitt och gult har italienarna bjudit på hittills).

Som bonus till bilderna härom dagen kan vi nu visa dig en film på samma bil som användes under en reklaminspelning i USA. Som vi ser kör bilen fram och tillbaka genom en kort gata som skräpats ned, alltid med ett filmteam i hasorna.

Lamborghini Huracán LP 610-4 har precis som sin företrädare Gallardo en V10-motor på 5,2 liter men som uppdaterats kraftigt för mer effekt och mindre miljöpåverkan. 610 hästkrafter och 560 newtonmeter levererar den via en dubbelkopplingslåda till alla fyra hjulen vilket tar Huracán från 0 till 100 km/h på 3,2 sekunder. Efter ytterligare 6,7 sekunder passeras 200 på hastighetsmätaren. Toppfarten ligger norr om 325 km/h.

Läs mer om Lamborghini Huracán här, eller om du är mer intresserad av prislappen, då klickar du här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!