090226-lambo-academy

Lamborghini öppnar förarskola

Nu kan man lära sig köra bil med Lamborghinis hjälp. Lamborghini Academy ska lära sportbilsälskare att köra fort och säkert. Men du behöver inte vara Lambo-ägare, allt som behövs är 45 000 kronor och två lediga dagar.

Många sportbilstillverkare erbjuder sina kunder möjligheten att lära sig bemästra sina bilar under översyn på bana. Från och med våren 2009 gör även Lamborghini det, men det är inget krav att deltagarna har köpt eller ska köpa en bil från företaget. Lamborghini Academy ska vara öppen för alla. För en nätt avgift på cirka 45 000 kronor får man komma till Italien och köra Lamborghini. I priset ska allt ingå, utom resan dit som man får stå för själv.

Men det kanske det kan vara värt. För när man väl är på plats får man bekanta sig med Lamborghini Gallardo LP560-4 och Murciélago LP640. Det finns tre olika kurser att välja mellan; instegskursen Track Academy, Advanced Academy eller Winter Academy för den som vill göra något roligare än åka skidor på snön. Med tips från Lamborghinis instruktörer ska man få lära sig allt om över- och understyrning, den perfekta linjen och kontrollerad drifting. För den som har sportlov, och en väldig massa pengar liggandes, kanske två dagar i Lamborghinis regi vara något.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!