080918-lamborghini-gt

Lamborghini retas

Inför den kommande Parissalongen är antalet biltillverkare som släpper smygtittsbilder på sina nyheter stort. Med en retsamt intetsägande bild och ett självsäkert uttalande ansluter sig Lamborghini till skaran.

Vi är vana vid intetsägande bilder på kommande bilmodeller från biltillverkarna. Men nu tar nog italienska Lamborghini ändå priset. Ett rekordkort pressmeddelande följt av en bild är allt vi får veta om den kommande Lambon. Bilden visar endast ett centrerat avgasutblås, lite luftutsläpp och en diffuser i kolfiber. Det har redan börjat spekuleras i vad bilen på bilden kan vara för något. En möjlighet är att det är den bakhjulsdrivna versionen av Gallardo LP560-4 som förväntas komma inom kort. Om så är fallet känns dock Lamborghinis uttalande lite väl överdrivet. En annan möjlighet är att det är Murcielago SV – en lättviktsversion som ska markera slutet på Murcielagos levnad.

Lamborghini släpper alla detaljer och fler bilder den 1 oktober, dagen innan Parissalongens öppnande. Till dess får vi hålla tillgodo med bilden och Lamborghinis lovande och nästan oförskämt självsäkra beskrivning av bilen:

"It's not just a new Lamborghini. It's a new world." 

Läs mer

Provkörningar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr