Lamborghini Urus presenteras 2017

Lamborghini Urus presenteras tidigast 2017

Lamborghini Urus har låg prioritet hos ledningen och presenteras tidigast 2017. De finns helt enkelt för många intressanta modeller i produktion och inget behov för Urus.

För er som väntar på Lamborghinis suv Urus att gå i produktion får vänta ett tag till. I en intervju med Auto Express sa Lamborghinis vd Stephan Winkelmann att "Urus har inte högsta prioritet och produktion kommer inte att ske innan 2017". Dessutom sa Winkelmann att "om jag ska vara ärlig så behöver vi inte Urus just nu, då vi har många andra nya modeller som säljer bra och som kommer att fortsätta sälja bra".

Aventador har gjort stor succé och framöver kommer ett flertal nya modeller att presenteras på just denna. Varför man skjuter på produktionen kan ha andra anledningar förutom de som Winkelmann berättar. En suv skulle inte förbättra Lamborghinis mål att bli den främsta supersportbilstillverkaren i världen.

Vad tycker du? Behöver Lamborghini en modern efterträdare till prestandasuvens moder LM002?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!