Lev i nuet med Volvo V90 Cross Country

Volvo fortsätter att leverera reklamfilmer av hög kvalitet. Denna gång medverkar varken Zlatan, Avicii eller Robyn, men den marknadsför nya V90 Cross Country bra ändå...

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Om du har tittat på reklam-tv någon gång de senaste dagarna så har du säkert sätt nya V90 Cross Country susa förbi med en kajak på taket. Det beror på att Volvo i torsdags släppte sin reklamfilm för den nya plastdoppade V90:n, som de kallar "the get away car".

Reklamfilmen är nästan tre minuter lång, men den visas naturligtvis inte i sin fulla form i tv-rutan – så därför bör du kika in hela filmen här ovan. I filmen, som liksom tidigare filmer från Volvo är mycket välgjord, hör vi originalinspelningen från 1959 av ett tal av filosofen Alan Watts.

Budskapet i Watts tal (och i Volvos film?) är att det inte är någon mening med att leva alls, om man inte kan leva fullt ut i nuet. Och det är där den nya Volvon kommer in i bilden – just V90 Cross Country (ingen annan bil klarar detta) behövs för att man ska kunna leva fullt ut i nuet. Nja, tveksamt... men det är en bra reklamfilm!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!