Lexus CT 200h facelift

Lexus CT 200h facelift officiell

Bilsalongen i Guangzhou är platsen för avtäckningen av ansiktslyfta Lexus CT 200h. Nu nås vi av de första bilderna som visar nya spindelgrillen som gör att minstingen inte längre behöver känna sig utanför.

För några veckor sedan fångades den på bild helt omaskerad och nästa vecka är det dags för den riktiga premiären av ansiktslyfta Lexus CT 200h. Lexus visar nu de första bilderna på sin minsta modell i det nya utförandet.

Som väntat är en ny grill den stora nyheten på CT 200h. Den gamla, med Lexus-mått mätt tama, fronten byts mot en ny där Lexus typiska Spindle Grill, eller spindelgrill som man kan säga på ren svenska, dominerar. Syftet är att CT 200h ska se lägre och sportigare ut och att den bättre ska passa in bredvid de nyare modellerna i familjen. Baktill uppdateras modellen med ny stötfångare och en liten diffuser. Ny fälgdesign rundar av nyheterna.

Ansiktslyftet ska även kännas under färd då uppgraderade hjulupphängningar och uppdaterad drivlina ska ge sportigare känsla.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!