Lexus LS facelift – officiella bilder läckta

Egentligen är världspremiären för nya ansiktslyfta Lexus LS och LS460 F Sport lagd till senare i kväll, men efter en bildläcka har vi de första officiella bilderna redan nu.

Lexus LS kom 2006 och med sex år på nacken är det dags för modellen att genomgå en föryngringskur för att få designen att komma ikapp nyligen lanserade Lexus GS och suven RX.

 Precis som de mindre modellerna har den uppdaterade LS fått Lexus nya frontparti med en X-formad grill och mörkare strålkastarinsatser än tidigare som utrustats med LED-ljus. Bak på bilen är avgasrören fortfarande på plats i samma form som tidigare, men kofångaren har fått en ny design, precis som bakljusen. Även bakluckan har fått GS och RX lite hårdare veck.

 Inuti bilen är det svårare att hitta nyheter eftersom de läckta bilderna bara avslöjar exteriören men mer bilder lär dyka upp i morgon när bilen fått sin officiella premiär i San Fransisco.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!