Lexus GS 350 F-Sport

Lexus visar GS 350 F-Sport

Lexus lägger till ett sportpaket till sin nyligen lanserade GS-modell inför tuningmässan SEMA i Las Vegas.

Inför SEMA-mässan som går av stapeln i början av november passar Toyotas lyxbilsmärke Lexus på att visa upp F Sport-versionen av sin modell GS som begick världspremiär på anrika Pebble Beach i Kalifornien, USA. 

 Från och med modellåret 2013 kommer Lexus-kunden kunna beställa sin 306 hästkrafter och 375 newtonmeter starka V6-motor till GS 350 F Sport. Då kan denne accelerera upp till 100 kilometer i timmen på 5,7 sekunder. F Sport-paketet kommer senare att erbjudas även till hybriden GS 450h, och kommer då antagligen stoltsera med ännu snabbare siffror.

 Exteriört bjuder Lexus på kjolpaket och 19 tum höga fälgar och bakom fälgarna döljer sig större frambromsar som kopplas i hop med högfriktionsklossar. 

 Under skalet finner man Lexus adaptiva fjädring, ännu lite kraftigare krängningshämmare. På tillvalslistan står bakhjulsstyrningssystemet Dynamic Rear Steering för de som vill ha lite bättre sväng i kurvorna. Längre ner på listan finner man Lexus Dynamic Handling som räknar ut den optimala cambervinkeln på alla fyra hjul baserat på hastighet och styrriktning.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr