090601-husbil-sverigetur

Lustiga familjen på husbilsäventyr

I dag befinner sig Teknikens Världs redaktion på resande fot. Närmare bestämt i fyra husbilar av varierande format. Passa på att hälsa på oss på vår resa genom Dalarna.

Solen skiner och termometern står på 26 grader. Vad passar då bättre än att ge sig ut på ett husbilsäventyr i de vackra landskapen i Dalarna. Teknikens Värld är just nu, i skrivande stund, på väg norrut på väg 50 mot Dalarna. Gänget är uppdelat i fyra olika husbilar, en Hymer med Mercedes-motor, en Bürstner med Fiat-motor, en Niesmann Bischoff med Fiat-motor samt en Carado byggd på en Ford Transit.

Vi är just nu på väg till Ludvika för en lunch ute i det fria. Därefter sätter vi kurs mot Orsa Camping vid Orsasjön norr om Siljan.

Är du i närheten, kom gärna förbi och säg hej. Du får tillfället att träffa alla redaktionsmedlemmar.

 

Vi ska försöka uppdatera bildspelet nedan allt eftersom med fler bilder under vårt tre dagar långa äventyr.

Dag 2 - mot Härjedalen

I dag är vi på väg mot Flatruet i nordvästra Härjedalen, med ett stopp i Älvdalen där några av oss tog chansen att besöka Hagström-museet (ni som kan dragspel och gitarrer vet vad det är). I Flatruet, som vi har siktet ställt mot, finns Sveriges högst belägna landsväg.

Dag 3 - hem igen

I dag måste vi tyvärr lämna det vackra och rogivande Norrland. Om några timmar är vi tillbaka i storstan igen, vi har ju en tidning som måste göras.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!