Mansory sätter klorna i Tesla Model S

Ena dagen en absolut värsting av Mercedes S-klass Coupé, andra dagen en stylad version av elbilen Tesla Model S.

Tyska Mansorys schweiziska gren har satt klorna i bilen på allas läppar – Tesla Model S. Samtidigt som de har pumpat upp effekten i Mercedes-AMG S 63 Coupé med drygt 70 procent har de lämnat drivlinan i Model S orörd. Anledningen är att trimfirmorna ogärna pillar på elbilars elektronik.

Däremot har Mansory tagit fram ett stylingkit för Model S som berör på in- och utsidan. Ett bodykit bestående av en front i kolfiber som får Model S gapande grill att se mer sammanbiten ut, DRL-varselljus med lysdioder i fronten, omgjorda tröskellådor, ny bakre stötfångare med en diffusor i kolfiber samt en ny vinge på bakluckekanten. Som grädde på moset har man monterat 22-tumshjul som fyller ut hjulhusen väl. Fälgkanterna har samma gröna nyans som karossdekalerna.

Interiört har tyskarna gjort ratten lite sportigare, monterat pedalställ i aluminium och belysning till instegslisterna. Den gröna nyansen piffar upp den annars aningen dystra insidan.

Mansory ställer ut sin version av Tesla Model S i Frankfurt med början nästa vecka.

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!