060216_maserati

Maserati bygger specialversion av GranSport

Maserati firar racingframgångar och bygger en specialversion av GranSport som får MC Victory som tillägg i namnet. Premiären på Genèvesalongen följs upp med ett besök på Stockholms bilsalong.

Maserati vann märkestrofén i FIA GT 2005. Det firar de genom att göra en specialversion av GranSport. Den kallas MAserati GranSport MC Victory och kommer endast i 180 exemplar. Höjd nivå på detaljer och ett speciellt urval av skinnklädsel ska sälja det nya superbygget. Premiären blir på Genèveslaongen och i april kommer den till Stockholms bilsalong.

Samtidigt låter Ferrari/Maserati agenturen Autoropa meddela att de tillsammans med just Ferraru och Maserati kommer till Stockholms bilsalong i april. De kommer ha med sig nya Ferrari 599 GTB Fiorano, Maserati Quattrosporte Sport GT, superbilen Ferrari FXX och mycket annat.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!