McLaren 570GT MSO Black Collection är väldigt svart

En McLaren tackar man ju inte nej till, och speciellt inte en specialversion. McLaren 570GT MSO Black Collection bjuder upp till dans klädd i sorgklädsel.

Det har presenterats flera specialversioner från McLarens MSO-avdelning det senaste, så som exempelvis McLaren Senna Carbon Theme och 570S MSO X. Men ingen av de har varit lika dyster som nya 570GT MSO Black Collection.

Specialversionen, som är väldigt svart, ska inte byggas i fler än 100 exemplar världen över. Allt är faktiskt svart, så när som på fälgarna – som fått glanspolerade kanter. Den främre och bakre splittern är i svart kolfiber, liksom sidokjolarna och luftintagen. På vanliga 570GT är dessa annars i färgen "Dark Palladium". Bromsarna är, naturligtvis, keramiska och bromsoken är, såklart, svartmålade.

På insidan fortsätter begravningstemat med svart alcantara och svart kolfiber. Och så lite svart läder förstås. Jodå, även bilnyckeln är svart.

Under den svarta läderklädseln, som sträcker sig hela vägen under motorkåpan, är det sig däremot som bekant. Här ryms samma V8-motor på 3,8 liter som i vanliga 570GT.

Första leverans sker till sommaren och priset startar på motsvarande drygt två miljoner kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!