McLaren P1

McLaren P1 visar upp sig där den hör hemma

McLaren har portionerat ut detaljer om nya supersportbilen P1 i långsam takt. Den här gången har det inget nytt att bjuda på, däremot en hel serie vackra bilder på P1 i sin rätta miljö.

Om du är en av oss som inte kan få nog av kommande supersportbilen McLaren P1 har du gjort helt rätt som har klickat dig hit. Trots att världspremiären kommer att ske först om några veckor i Genève har vi redan fått se många bilder på P1 och fått veta att den kommer att ha en supertrimmad version av 3,8-litersåttan från MP4-12C. Men det är först nu vi får se P1 i en miljö där den hör hemma – på bana, närmare bestämt Bahrain International Circuit. Att det är just Bahrains GP-bana som får äran att agera bakgrund är förstås ingen slump. Mellanöstern är en enormt viktig marknad för McLaren och många P1:or lär hamna i området. McLaren är till och med så måna om sina arabiska kunder att P1 kommer att smygvisas för inbjudna gäster i Förenade Arabemiraten i slutet av den här veckan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!