080219-saab-9-1-9-1x

Mer Saab 9-1X Concept

I går presenterade trollhattansaab.net en ny tysk ”reklambild” som sägs visa Saab 9-1X Concept. Vi är däremot mer skeptiska då bilen på bilden liknar en tidigare konceptbil.

Tittar man på bilden ovan får man helt klart en bättre uppfattning av kommande Saab 9-1 och dess storlek, trots att bilen är dold av ett skynke. Bilen ska ju inte visas i sin helhet förrän på Genèvesalongen om drygt två veckor. Men… det är något som inte stämmer. Bilen på bilden är snubblande lik konceptbilen Saab 9X, inte minst sett till bilens profil. Sedan har bilen under skynket sidobackspeglar, det har inte den mörka ”teaserbild” som Saab släppte häromdagen som föreställer 9-1X Concept.

Så risken är överhängande att den nya bilden kommer från någon som vill spela oss alla ett spratt. Vad tror du, är det 9-1X Concept som döljer sig under skynket?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!