Foto: R.E.D. Automobil-Handels GmbH

Mercedes 190 E 2,3 – för halvmiljonen

Över en halv miljon kronor för en gammal Mercedes från 1980-talet? Det låter som rena dårskapen men läs mer om bilen som står och väntar på dig i Hamburg.

Gillar du bilar av den gamla skolan men är trött på att svetsa rosthål? Då ska du vända dig till handlaren R.E.D. Automobil-Handels GmbH i Hamburg. Där står nämligen en Mercedes 190 E 2,3 från 1986 med bara 46,2 mil på mätaren.

Foto: R.E.D. Automobil-Handels GmbH

Bilen, som ligger ute på säljsajten mobile.de, är rikligt utrustad med bland annat automatlåda, fönsterhissar runt om, klimatanläggning, taklucka, farthållare, krockkudde och Becker-radio.

LÄS MER: Mercedes 190 nu en klassiker 

Bilen har aldrig brukats, alltid varit förvarad under perfekta förhållanden och beskrivs vara i nyskick. När man betraktar bilderna är det bara att hålla med.

Foto: R.E.D. Automobil-Handels GmbH

Handlaren pratar engelska om din skoltyska är knagglig och står till tjänst dygnet runt samt kan ordna med alla nödvändiga papper.

Foto: R.E.D. Automobil-Handels GmbH

På tal om papper. Ta med dig en stor bunt sedlar – priset på bilen annonseras ut för 49 500 euro, cirka 532 000 kronor.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!