Mercedes CLA – här är första bilderna

Det var egentligen inte tänkt att de skulle komma ut riktigt än, men nu kan vi i alla fall visa de första bilderna på Mercedes nytillskott i modellprogrammet – CLA!

Det var i går, på självaste jullafton, som de första bilderna på nya Mercedes CLA läckte ut på Internet via forum och bloggar. Totalt fem bilder är det som har läckt ut i förtid, och de visar en bil med AMG:s stylingpaket (det är alltså inte värstingversionen CLA 45 AMG det rör sig om).

Som vi tidigare kunnat berätta, i samband med spionbilder, ingår CLA i en serie bilar baserade på samma grund som nya Mercedes A-klass. Detta innebär att motoralternativen kommer att vara likartade som för A-klass, med ett gäng fyrcylindiga bensin- och dieselmotorer. Toppversionen CLA 45 AMG kommer att ha hela 350 hästkrafter och ett vridmoment på 450 Nm.

Mer information kommer säkerligen inom kort, då bilen ska få officiell, publik, premiär på bilsalongen i Detroit nu i januari.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!