Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet bara dagar bort

Som om Mercedes S-klass Cabriolet inte är lyxig nog så är det alldeles snart dags för en ännu lyxigare variant – Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet.

Känner du att 

Mercedes S-klass Cabriolet är lite för vanlig, lite för torftig och lite för billig, då är det bra att ha koll på att en Maybach-variant är på ingång. Den 16 november ska Mercedes nämligen avtäcka Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet.

Beteckningen visar med tydlighet att det är en V12-motor under huven, men om den är uppborrad från dagens 6,0 till 6,5 liter återstår att se. Det är inte alltid beteckningarna stämmer överens längre, det har Mercedes flera exempel på i sin modellflora.

Om denna Maybach-variant förlängs som övriga modeller av S-klass som har blivit Mercedes-Maybach återstår att se, men sannolikt kommer den att ha samma axelavstånd. Fokus lär i stället ligga på att förhöja den lyxiga framtoningen.

300 exemplar av Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet ska byggas, med andra ord blir den en rejält udda fågel på vägarna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!