Foto: press photo, do not use for advertising purposes

Mercedes startar egen radiostation

Har du svårt att hitta något att lyssna på när du sitter i din Mercedes? Inga problem, nu kan Mercedes bestämma åt dig. Som första biltillverkare har Mercedes startat en egen radiostation.

24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan går det nu att lyssna på Mercedes-Benz Radio. Mercedes har som första biltillverkare startat en egen digital radiostation med musik och redaktionellt material.

 Det går att lyssna på Mercedes-Benz Radio antingen i en vanlig webbläsare och då är adressen www.mercedes-benz-radio.com, genom en app i mobiltelefonen eller bilen, förutsatt att det är en Mercedes med senaste generationens infotainmentsystem Comand Online.

 Radiostationen ska spela ”sofistikerad musik” och berätta ”historier om märkets produkter”. Vid framtida lanseringar av nya modeller ska till exempel radiostationens reportrar vara på plats och rapportera live. Musiken som spelas kommer inte från topplistorna och ska inte vara ”mainstream”, för att uttrycka det med Mercedes egna ord.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!