Mercedes V-klass lanseras i lyxigt Exclusive-utförande

Mercedes lanserar V-klass i Exclusive-utförande. En lyxigare variant av minibussen, för kunder som vill frakta folk med stil.

Exclusive-versionen får bland annat ett öppningsbart panoramaglastak, nappa-läder, instrumentbräda i borstad metall och självklart ett kylt förvaringsutrymme mellan framstolarna.

Ett Exlcusive-märke och speciella 19-tumsfälgar kännetecknar att det här är en lite finare minibuss än resterande V-modeller.

I tillägg till lyxdetaljerna inkluderar Exclusive-modellen även en rad tekniska hjälpmedel, bland annat trötthetsvarnare, sidvindsassistent och parkeringshjälp med 360-graderskamera.

Priserna för flaggskeppsversionen startar på ungefär 75 000 euro i Tyskland. Svenska priser är ännu inte officiella.

Borstad aluminium utmärker Exclusive-versionen på insidan.

Denna vagn är dock inte i närheten av den lyx som exempelvis Mercedes Viano Vision Diamond visade upp för några år sedan.

Missa inte att läsa vår provkörning av nya V-klass, som redan i standardutförandet är betydligt lyxigare än sin föregångare.

 Ett emblem på utsidan visar att det är en lyxigare variant av nya V-klass.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!