051209_rolls Foto: Rolls-Royce

Milstolpe i Rolls-Royce fabriken

Rolls-Royce meddelade på torsdagen att de nu färdigställt det 2000: e exemplaret av sitt slagskepp Phantom. De siffrorna gör Phantomen till överlägsen ledare på superlyx marknaden.

På torsdagen den 8 december meddelade Rolls-Royce att den 2000: e superlyxbilen Phantom stod klar. Det innebar party på fabriken i Goodwood, England där samtliga anställda samlades för ett, minst sagt, symboliskt gruppfoto tillsammans med bilen i fråga.

– Vi kommer inom kort att fira ännu en milstolpe, nämligen Phantoms tredje födelsedag den 1 januari, säger Ian Robertson, VD Rolls-Royce Motor Cars.

- Vi har på de här tre åren blivit marknadsledande på super-lyx marknaden och det ser riktigt bra ut för framtiden. De närmsta 12-18 månaderna kommer att bli riktigt spännande då vi väntar en ny cabriolet, avslutar han.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!