081223-gissa-bilen-rss

Missa inte nästa omgång av Gissa bilen

Nu är det omöjligt för dig att missa en kommande omgång av vår succéfunktion Gissa bilen. Från och med i dag har du möjlighet att prenumerera på ett RSS-flöde exklusivt för Gissa bilen så du får en notis så fort en ny omgång drar igång.

Aldrig tidigare har vi fått så många positiva omdömen som vi fått i samband med att vi lanserade Gissa bilen, en ny funktion som vi lovar att fortsätta med ett bra tag. Ibland kan det vara nyttigt med lite lättsammare upplevelser mitt bland allt allvar, speciellt mitt under dessa finanskrisens dagar.

Nu behöver du inte ens surfa in på teknikensvarld.se för att se om en ny omgång av Gissa bilen har dragit igång. Det enda du behöver göra är att prenumerera på det nya RSS-flödet exklusivt för Gissa bilen. Då får du en notis i din favorit-RSS-läsare så fort nästa omgång av Gissa bilen är uppe på teknikensvarld.se.

Länk till RSS-flödet hittar du nedan, där du även hittar länkar till våra övriga RSS-flöden (som bygger på RSS2. RSS1-flödena, för er som önskar dessa, finner du där du vanligtvis hittar dem i din webbläsare).

Prenumerera på våra RSS-flöden

Gissa bilen

Nyheter

Motorsport

Styling/tuning

Bilspionen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!