080922-mitsubishi-colt

Mitsubishi Colts nya ansikte avslöjat

Den hemliga bil som Mitsubishi skulle visa upp på den kommande Parissalongen förblev inte hemlig speciellt länge. Mitsubishi har nu själva släppt de första bilderna på bilen. Som vi trodde är det en ansiktslyft Colt som är den stora nyheten.

I början av förra veckan visade Mitsubishi en hemlighetsfull bild på vad de kallade en världsnyhet som skulle visas på Parissalongen med start den 2 oktober. Det sades ingenting om vad nyheten var, vi fick bara se en argsint front i dunkelt ljus. Nu vet vi vad nyheten är, Mitsubishi har själva släppt ett antal lågupplösta bilder på 2009 års ansiktslyft av Colt.

Av bilderna att döma är det ett relativt omfattande ansiktslyft Mitsubishi Colt har gått igenom. De största förändringarna har skett i fronten som är helt omarbetad. Nu har även minstingen Colt fått den aggressiva Lancer-fronten. Baktill består förändringen av nya lysen för femdörrarsversionen. Bakljusen har huggits av i överkant, medan tredörrarsversionen ser ut att vara näst intill oförändrad baktill. Det finns ännu inga uppgifter om hur ansiktslyftet påverkar Colts innanmäte. Troligtvis får vi vänta till den 2 oktober för att få veta mer.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!