Mitsubishi förhandsvisar nytt koncept innan Genève

Mitsubishi har delat med sig av två bilder på en ny konceptbil de ska visa på bilsalongen i Genève i mars. Kan eventuellt vara en vidareutveckling av XR-PHEV.

Mitsubishi visar upp bilder ett namnlöst plug in-hybrid-koncept planerad att premiärvisas på bilsalongen i Genève. Än så länge är Mitsubishi tystlåtna om detaljerna men säger att konceptbilen kommer att ge en förhandstitt på nästa generations plug in-hybrid-teknik för framhjulsdrift. Troligtvis rör det sig om en vidareutveckling av konceptbilen XR-PHEV som visades på bilsalongen Tokyo i november 2013.

Då liksom nu verkar det vara en sportigare crossover med en mindre förbränningsmotor och elmotor som tillsammans driver framhjulen vi kommer att få se. Enligt Mitsubishi har den "en smart kombination av teknik och högeffektiv elmotor, samt låg miljöpåverkan och sportig design".

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!