Morgan 3 Wheeler Gulf Editon Foto: Morgan

Morgan 3 Wheeler Gulf Edition

Om du tycker att Morgans tuffa trehjuling 3 Wheeler är för diskret i vintertrafiken ska du vända blicken mot den senaste versionen. Morgan 3 Wheeler Gulf Edition är inte bara blå och orange, den har även en rad unika detaljer.

Det är svårt att inte älska de Gulf-sponsrade bilarna Ford GT40 och Porsche 917 som totalt dominerade Le Mans 24-timmars på sin tid. Den senaste i en lång rad av blåorange Le Mans-bilar är Oak Racings Morgan-Nissan LMP2. Det samarbetet har nu genererat i en riktigt tuff trehjuling.

Morgan 3 Wheeler har redan imponerat på Teknikens Värld och den senaste versionen lär inte försämra det intrycket. Kanske kan det tyckas uttjatat att måla en bil i de klassiska blåorange färgerna men 3 Wheeler gör sig riktigt bra i sin nya kostym.

Morgan 3 Wheeler Gulf Edition lyder namnet och innebär förutom färgskiftet även ett pris på 29 163 pund, cirka 310 000 kronor. Upplagan är begränsad och om något av de 100 exemplaren som tillverkas kommer till Sverige är fortfarande oklart.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!