Mustang möter Camaro på slagfältet

De flesta barn av 80-talet, och deras föräldrar, skiner upp när de hör någon tala om TV-serien och leksakerna Transformers. Under sommaren 2007 kommer en ny Transformersfilm på bio med en minst sagt intressant kamp.

För er som inte vet vad Transformers är kommer nu en kort resumé.

Transformers var från början leksaker som sedan blev en tecknad TV-serie, ett flertal filmer och datorspel. De kommer från planeten Cybertron och är uppdelade i två klaner, de goda Autoboterna och de onda Decepticons.

En transformer är en robot som har två former, den ena som en stor militant robot och den andra som en maskin av något slag, till exempel en bil.

I sommar kommer en helt ny film där en intressant kamp med koppling till bilindustrin äger rum. Decepticons har en robot vars alternativa form är en Ford Mustang. Dennes ärkefiende från Autoboterna är en Chevrolet Camaro i sin alternativa form. En ganska intressant spegling av dessa två märkens kamp i riktiga livet. 

I de flesta fall vinner ju den goda parten alltid i filmens värld vilket i detta fall innebär att Chevrolet vinner mot Ford. Men det vi inget om eftersom vi inte sett filmen, kanske de gör ett undantag denna gång.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!