Nästa Nissan GT-R är minst fyra år bort

Går du och väntar på nästa Nissan GT-R så får du vänta några år till. Enligt uttalande från Nissan kommer den inte förrän 2020 som tidigast.

Dagens Nissan GT-R presenterades under 2007 och börjar nu bli riktigt gammal. Under en längre tid har det spekulerats i att en helt ny generation GT-R ska anlända 2017, ett rykte som verkligen tog fart när företaget visade upp sin konceptbil till tv-spelet Gran Turismo förra året. En bil som ryktas ge oss en försmak av hur vi kan förvänta oss att nästa GT-R kan komma att se ut.

Men nu dementeras ryktena om lansering inom något år av Nissan Australiens vd Richard Emery. Enligt honom kommer vi inte få se någon ny Nissan GT-R varken under 2017, 2018 eller 2019. Det betyder alltså att tidigast möjliga lansering av nästa generation kan ske under 2020, men det återstår att se.

Under tiden vi väntar kan vi dock förvänta oss att nuvarande generation, R35, kommer att få en del uppdateringar, och dessa kommer troligtvis att presenteras under 2017.

Nissan GT-R, R35.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!