Foto: Copyright: 2012 Mike Ditz All Rights Reserved

Nissan 370Z ansiktslyft

Nissan visar upp en ny ansiktslyft version av sin GT Nissan 370Z på bilsalongen i Chicago. Nya färger och LED-lampor är nyheter i den nya bilen som inte skiljer sig jättemycket från den gamla.

Bilsalongen i Chicago fortsätter att skörda offer. Nu senast i raden är nuvarande Nissan 370Z som blir ersatt av sitt snarlika ansiktslyfta syskon med samma namn. Och jämfört med sin föregångare ska det till mycket innan man börjar upptäcka detaljerna som bytts ut.

 Men för den som vill träna upp sitt öga för att se skillnaderna så räcker det med att titta på den lätt tillfixade fronten som fått två rader vertikala LED-lampor. Nya fälgar på 19 eller 18 tum finns tillgängliga för de som valt/inte valt sportpaketet. Förutom de för modellen nya färgerna magmarött och midnattsblått sammanfattar dessa uppgraderingar ansiktslyftet, åtminstone utifrån sett.

 Inuti bilen har knapparna gjorts om och numer finns det fler högtalare från Bose att lyssna på. Under motorhuven har Nissan sparat på krutet, och därmed finns inga nya hästkrafter finns att hämta i den ansiktslyfta versionen.

 Ansiktslyftet kommer erbjudas till både coupén och cabrioleten. Vad kalaset kommer gå på här hemma i Sverige är inte sagt, men några extrema prisökningar från dagens 482 600 kronor som bilen kostar i grundutförande.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!