Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo avtäckt

Det må röra sig om en konceptbil till spelet Gran Turismo 6, men Concept 2020 Vision Gran Turismo kan ge oss en försmak på nya GT-R.

Nissans bidrag till flottan av konceptbilar som finns tillgängliga i Gran Turismo 6 beskrivs av Nissan som ”en vision av hur en supersportbil från Nissan skulle kunna se ut i framtiden”. Supersportbilen som än så länge bara existerar i den virtuella världen har en 2+2 säteskonfiguration, likt GT-R, och utseendemässigt syns det tydligt var de har hämtat inspiration.Fronten domineras av den gapande grillen som flankeras av LED-ljus och stora luftintag på sidorna, följer vi de skarpt skulpterade sidorna leds vi bak till en gigantisk spoiler i kolfiber som är tak åt de fyra ikoniska cirkulära bakljusen och en stor diffusor.Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo kommer att finnas tillgänglig för nedladdning till Gran Turismo 6 från juli. Vad tror du, kan nästa generationGT-R likna denna?

 

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!