100726-nissan-reklam

Nissan fortsätter retas med tyskarna

Nissan har inte slutat att retas med sina tyska konkurrenter med reklamens hjälp. Det senaste knepet är att köra runt i London med Audis och Porsches bilar målade med retsamma budskap.

 För några dagar sedan blev det stort rabalder om Nissans reklamkampanj som fick Porsche att hota med rättsliga åtgärder. Porsche tyckte inte om att Nissan använde deras logga i sin reklamkampanj med Porsche var inte de enda som attackerades. Nissan retade alla de tyska premiumtillverkarna med slogans såsom ”The Germans Came Off Wurst”   och ”Deutschland Deutschland Über-Rated”. Nu har Nissan tagit retkampanjen ett steg längre.

Den senaste veckan har Nissan tagit en Audi TTS och en Porsche Cayman på några små åkturer runt Londons innerstad. På bilarnas sidor gick att läsa budskapen ”More expensive, slower and less powerful than a Nissan 370Z” och ”I dream of being as fast as a Nissan 370Z”. Nissan har dessutom satt upp stora reklamaffischer där de förklarar att 370Z och GT-R är både snabbare och bättre än de tyska konkurrenterna.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!