070927-nissan-gt-r

Nissan GT-R närmar sig

Nu har Nissan själva avslöjat det officiella namnet på efterföljaren till Skyline GT-R. Bilen kommer kort och gott att heta GT-R på alla marknader.

Nissans supersportbil GT-R kommer att premiärvisas på Tokyosalongen den 24 oktober i år. GT-R kommer sedan att lanseras globalt med början i Japan. I samband med lanseringen kommer all information om bilen att finnas tillgänglig på sajten www.gtrnissan.com. Där kan man läsa senaste nyheterna om GT-R, få alla specifikationer samt information om var man kan köpa bilen.

På sajten kan de japanska spekulanterna redan nu få information om bilen, så som färger, specifikationer och hur man lägger en order på bilen. Prislappen för bilen i grundutförande i Japan hamnar på 7,8 miljoner yen vilket i dagsläget motsvarar cirka 435 000 kronor.

Nissan har även gått ut med information om att de etablerar 160 olika Nissan High Performance Centers i Japan. Dessa ska förse GT-R-kunder med specialservice och hjälp. Om Europa får se motsvarande center är ännu oklart.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!