Nissan GT-R Nismo – 7,09 runt Ringen – se hela varvet!

Nissan har låtit Nismo-avdelningen finslipa redan snabba GT-R och de hittade 50 nya hästkrafter. Det gör att GT-R Nismo har lyckats köra ett varv runt Nürburgring på strax under 7,09 minuter. Här kan du se hela varvet med kommentarer av föraren Michael Krumm!

Här kan du läsa allt om nya Nissan GT-R Nismo men om du är mer intresserad av att se vad den kan göra när den sätts på prov ska du stanna kvar på den här sidan. Nedan finns nämligen en film från körningen på Nürburgring där racerföraren och Nismo-ambassadören Michael Krumm kör GT-R Nismo på rekordtiden 7:08.679 minuter.

–En bra tid Ringen är viktigt för trovärdigheten för en prestandabil av toppklass, säger Nissans produktchef Andy Palmer. De flesta bilar som kör på låga sju minuter är handbyggda och extremt dyra supersportbilar. Vi har skapat något som går bättre än nästan alla dessa bilar och det tycker jag är en stor bedrift. Ingen kommer i närheten av Nissan när det gäller prestanda för pengarna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!