Nissan Juke facelift officiell

Trots åtta år på nacken får första generationen Nissan Juke leva vidare. Nu har modellen uppdaterats.

Nissans mindre crossover Juke har börjat hänga i repet (i boxningsringen alltså). Men än är den inte uträknad för nu fräschas den upp för att steppa vidare ytterligare ett tag. På bilsalongen i Genève visar Nissan upp den uppdaterade varianten som har fått lite mörka detaljer, exempelvis mörkare krom i ”V:et” i grillen, mörka reflektorer i strålkastarna samt mörkt glas i ytterbackspeglarnas körriktningsvisare. Dimljus har funnits tidigare men kommer nu som standard redan i Acenta-utförandet (Visia, Acenta, N-Connecta och Tekna heter de fyra utrustningsnivåerna).

Nytillskott i standardutrustningen, oavsett nivå, är luftkonditionering, elektriskt justerbara ytterbackspeglar, elfönsterhissar på både fram och bak, CD-spelare med AUX-ingång, DRL-ljus och mer läder på ratten. Från andra utrustningsgraden, Acenta, ingår även farthållare, USB-ingång och Bluetooth-anslutning samt automatiskt klimatanläggning. Ytterligare ett snäpp upp, N-Connecta, innehåller även backkamera, nyckellös tändning samt elektriskt infällbara backspeglar. I högsta utrustningsgraden Tekna ingår dessutom filbytesvarnare, döda vinkel-varnare och kamera med 360-gradersvy samt läderklädsel och ett nytt kraftfullt ljudsystem från Bose.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!