Nissan visar nytt koncept i Sao Paulo

Här är första bilden på ytterligare en ny crossover från Nissan. Snart är det dags för bilsalong i Sao Paulo och då får vi veta mer om den hemliga bilen.

I efterdyningarna av bilsalongen i Paris är det förhållandevis lugnt i bilindustrin men det är kortvarigt. I slutet av oktober är det dags för en ny bilsalong, den här gången i brasilianska Sao Paulo och nu visar Nissan en första bild på vad som blir deras största nyhet där.

Den dunkla bilden, med Kristusstatyn i Rio i bakgrunden, avslöjar inte så mycket mer än att det är en högbyggd crossover med samma frontdesign som nya Murano vi kommer att få se.

Den nya konceptbilen understryker Nissans satsning på crossovers. Utöver nya golfklassaren Pulsar har det varit suvar och crossovers för hela slanten och nya Qashqai och X-Trail kommer alltså snart att få sällskap av en helt ny Murano.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!