Nissan X-Trail 4Dogs – bilen som är hundens bästa vän

Drömbilen för hunden – och dess ägare. Nissan har skapat den ultimata hundbilen: X-Trail 4Dogs.

Nissan i Storbritannien har med hjälp av över 1 300 hundägare skapat den perfekta hundbilen. Vad sägs om en ramp till bagageutrymmet som rymmer såväl skvalpfria skålar och ventilation som en tiotums bildskärm för att hålla koll på husse och/eller matte. Under golvet finns både duschslang som hårtork om äventyret har varit geggigt.

Lösningen är flexibel då det mesta av utrustningen kan plockas bort om extra utrymme behövs vid exempelvis vid stormarknadshandlandet.

Tycker du att detta bara är ett tramsigt koncept (bilen är inte i produktion) ska du ta del av undersökningen som gett resultatet. Där finner vi att 98,7 procent av de tillfrågade har hunden med sig i bilen och att 88,9 av dem skulle överväga att köpa en bil anpassad för sitt hundägande. Är du fortfarande inte imponerad? Se filmklippet nedan.Den som tycker att konceptet Nissan X-Trail 4Dogs ska bli verklighet: räck upp en tass.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer