Nu finns bara 76 Aston Martin One-77 kvar

För bara en månad sedan meddelade Aston Martin att deras dyra supersportbil One-77 är slutsåld, alla 77 exemplar. Nu kan vi meddela att detta antal har reducerats sedan en av bilarna smällt ordentligt i Hong Kong.

Bilden ovan som nu sprider sig på nätet ger en hel del ledsna miner. Bilden visar en Aston Martin One-77, det anrika märkets snabbaste bil genom tiderna tack vare en 7,3-liters V12-motor på 760 hästkrafter och toppfart på 355 km/h.

 I slutet av april meddelade Aston Martin att alla 77 exemplar sålts och att modellen, trots att det står 13 miljoner kronor på prislappen, är en succé. Nu finns dock bara 76 exemplar kvar efter att en One-77 kraschade rejält i Hong Kong häromdagen. Den ser ut att vara rätt illa tilltygad och frågan är om man finner det lönt att åtgärda skadorna. Kanske med tanke på bilens prislapp som ny.

 Bilen tros vara hemmahörande i Shenzhen i Kina och vara utplockad av ägaren alldeles nyligen, förra veckan faktiskt. Bilen är i så fall en av de senast byggda One-77.

 Inga uppgifter finns om hur de åkande i bilen klarade sig.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!