080329-tv-tv-podcast-ipod

Nu finns TV-TV för iPod och iTunes!

Nu podcastar vi TV-TV. Det innebär att du kan se Teknikens Världs populära bilfilmer i din iPod eller iTunes, när du vill, var du vill – helt gratis!

Vi har fått många förfrågningar om vi kan börja sända våra filmreportage via så kallad podcast. Tyvärr har vi inte haft möjlighet till det förrän nu, vilket innebär att du som har en iPod, iTunes eller en helt vanlig tv nu kan ladda ner våra omtyckta filmer på TV-TV genom att prenumerera på vår podcast.

Du behöver ingen iPod för att kunna se våra filmer, det räcker med att du laddar ner och installerar iTunes (se länk nedan) som också fungerar som filmspelare.

När du har installerat iTunes är det bara att klicka på länken ”Prenumerera på TV-TV som podcast” nedan.

Därefter kan du se filmerna om och om igen, när du vill och, om du har en iPod, var du vill. Filmen finns alltså fysiskt på din dator vilket innebär att du slipper fler laddningstider om du en gång har laddat hem filmen.

Inom kort kommer du även att kunna hitta våra filmer via iTunes Store.

Självklart kan du fortfarande se våra filmer på vår hemsida, precis som vanligt. Där har du även möjlighet att kommentera filmerna och läsa vad andra tycker och tänker.

Ladda ner iTunes

Prenumerera på TV-TV som podcast

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!