100512-hobbybilsauktion

Nu har hobbybilsauktionen startat!

Nu har Teknikens Världs och bilauktionsföretaget Kvarndammens stora hobbybilsauktion startat. Och sätt kryss i kalendern, den 23 maj är det dags för Teknikens Världs hobbybilsträff.

Bredden är stor, du hittar allt från 1920-talsrariteter till moderna klassiker som Porsche 911 cabriolet från 1999, och allt däremellan. Den unika svenska sportbilen JC Indigo finns med bland utropen, liksom Volvo P1800, Ford Galaxie cabriolet, Mercedes 500 SEC och Citroën C4 – från 1929! Klicka in på www.kvd.se så ser du hela startfältet. Budgivning pågår fram till 23 maj.

Precis som förra året träffas vi på Kvarndammens anläggning i Åkersberga, fyra mil norr om Stockholm. Här kan du träffa och prata med oss på redaktionen och dessutom se några av alla de bilar som kommer att auktioneras ut på internet på kvällen samma dag. Kom med din egen hobbybil, då bjuder vi på en present! Självklart kör vi på redaktionen till Åkersberga med våra egna hobbybilar.

Vi bjuder på kaffe, korv med bröd och lite godsaker. Sätt kryss i kalendern med en gång – vi vill träffa dig och se din bil!

Vi ses på Teknikens Världs hobbybilsträff 23 maj!

Plats KVD, Näsvägen 19, Åkersberga.

Tid: 23 maj, 10.00-14.00.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!