080912-tv-aob-webb-tv

Nu kan du se Teknikens Värld – Allt Om Bilen på teknikensvarld.se

Har du inte TV8 och retar dig på att du missar Teknikens Värld – Allt Om Bilen varje onsdag klockan 19.30? Eller du kanske har missat ett eller alla program som sänts hittills? Då har du nu chansen att se dessa, när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.

Vill du se de olika programmen av Teknikens Värld – Allt Om Bilen i efterhand så är det bara att slå ett öga upp till höger på startsidan av teknikensvarld.se (samt alla artikelsidor). Där ser du vilka program som ligger ute online efter huvudsändningarna på TV8 på onsdagar klockan 19.30. Vi siktar på att få ut aktuellt program dagen efter, alltså på torsdagar. Dessutom slipper du reklamavbrottet i mitten av varje program. Så kaffepausen kan du planera in när du vill, det är bara att pausa.

Just i skrivande stund ligger de två första programmen ute på webben.

Glöm inte att nästa onsdag, 17 september, innebär ett nytt program – det tredje i ordningen, på TV8 klockan 19.30. Eller på webben dagen efter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!