1 av 3 Foto: Skoda
2 av 3 Foto: Skoda
3 av 3 Foto: Skoda

Nu kommer uppdaterade Skoda Kodiaq till Sverige

Skoda lanserar en uppdaterad version av Kodiaq som bland annat får nya terrängfunktioner och mer ergonomiska säten.

Redan i april i år meddelades att Skoda skulle lansera en uppdatering av suven Kodiaq. Det är nu dags – i november lanseras den på svensk mark.

Nyheter som presenteras är bland annat LED matrix-strålkastare som finns som tillval eller standard beroende på utrustningsnivå. Även nya säten med ventilation och massagefunktion är nytt, också som tillval, förstås. Kodiaq kan som vanligt beställas som sjusitsig.

Foto: Skoda

Nya Kodiaq har gått att beställa i Sverige sedan juni, men ska lanseras i november då bilen kan provköras hos återförsäljarna. De motoralternativ som erbjuds i Sverige är bensinmodellen TSI 190 som kostar från 378 800 kronor samt dieselmodellerna TDI 150, från 366 700 kronor, och TDI 200 som börjar på 400 300 kronor. Samtliga motoralternativ kommer med sjuväxlad DSG-dubbelkopplingslåda och fyrhjulsdrift.

Skoda meddelar att båda dieselmaskinerna – TDI 150 och TDI 200 – kan köras med förnybara bränslet HVO100 i tanken.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!