110809-pytteliten-audi

Ny pytteliten Audi påkommen

Några pigga privatpersoner utrustade med kameran i högsta hugg kunde avslöja vad som ser ut som en kommande jätteliten mikrobil från tyska Audi.

Audi verkar förbereda en liten mikrobil med plats för två personer. Bilen filmades under inspelningen av en reklamfilm på Potsdamer Platz, mitt i hjärtat av Berlin. 

Enligt vittnesuppgifter och de tre videofilmerna som du kan spela upp här nedan rullade den lilla bilen fram ljudlöst vilket pekar på att det är ett litet eldrivet fordon. Föraren ser ut att sitta hyfsat centrerat bakom ratten vilket betyder att bilen är en- eller tvåsitsig på rad.

Inga officiella uppgifter har kommit från Audi om bilen, men med tanke på att bilen ser ut att vara nära inpå färdig att ställas ut är det inte omöjligt att Audi planerar en debut på Frankfurtmässan i september.

Till sist får vi hoppas att Audikillarna släppte ut chauffören innan de körde i väg med trailern med bilen på i slutet av andra filmen, som du kan se här nedan.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!